Сряда, 08 Октомври 2014 14:13

"Подкрепи една мечта"

Написана от
Оценете
(0 гласа)

            СЪОБЩЕНИЕ

Във връзка с инициативата на Президента на Република България "Подкрепи една мечта",свързана с получаване на еднократна финансова помощ за 2014 г. за младежи в неравностойно положение която е в размер до 2000 лв., желаещите младежи,които искат да продължат образованието си във висше учебно заведение могат да кандидатстват с документи,които се подават в Администрацията на Президента в срок до 20.10.2014 г.

Едно от условията за отпускане на помоща е кандидатите да представят Удостоверение от Дирекция "Социално подпомагане" -Брусарци,че отговарят на условията за подпомагане по чл.9 от Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане.

Удостоверението ще се използва единствено за целите на инициативата "Подкрепи една мечта" и е неразделна част от необходимата документация,освен в случаите, в които кандидатът за еднократна финансова помощ притежава документ,удостоверяващ трайно намалена работоспособност.

Правилата за получаване на финансова помощ са публикувани на интернет страницата на президента.

(htt://www.prezident.bg/news2121/opredelenJ-sausloviyata-zapolucavane-na-finansova-podkrepa-po-iniciativata-na-rosen-plevneliev-podkrepi-edna-mechta-za-2014-godina.html)

от ръководството на ДСП-Брусарци

Прочетена 4157 пъти